Visninger:
Som hovedtillitsvalgt i NSOF har du din egen NSOF-konto i Office365. Denne skal du bruke så lenge du er i vervet. Når din periode er over, arver neste hovedtillitsvalgt kontoen. Office-kontoen blir derfor et viktig arkiv for klubben og tillitsvalgtarbeidet i ditt rederi.
 
Kontoen inkluderer
  • dokumentarkiv for hovedtillitsvalgte i NSOF (Sharepoint)
  • en egen @nsof.no e-postadresse for htv i ditt rederi (Outlook)
  • Teams
Kom i gang
 
Kontoen er knyttet til deg personlig så lenge du er i vervet. Vi overfører tilgangen til kontoen fra gammel til ny HTV etter avtale. 
  1. Les vår viktige informasjon om hva du du skal bruke din  @nsof.adresse til. 
  2. Vent på epost fra Microsoft on behalf of your organization ms-noreply@microsoft.com . Denne sendes ut i løpet av et par dager til din private e-postadresse som er knyttet til ditt medlemskap i NSOF.
  3. Gå til office.com
Her leser du mer om hvordan du setter nytt passord og håndterer tofaktorpålogging.

Mer informasjon
Nyttige lenker
Dokumentarkiv for tillitsvalgte (Sharepoint). NB! Du får ikke tilgang til denne før ETTER du har aktivert og logget på @nsof.kontoen din.
 
 
Med vennlig hilsen 
Norsk Sjøoffisersforbund 
 
 
NORSK SJØOFFISERSFORBUND
tlf. 22 00 55 00  |  medlem@nsof.no | www.nsof.no 
 
 
 
Personvern: NSOF er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Ved å være medlem i NSOF samtykker du til vår behandling av personopplysninger i samsvar med vår personvernerklæring og innen de rammer som følger av gjeldende lovgivning.  Min side - se og endre ditt medlemskap.